skip to Main Content
Telefoon: 0561-613711   E-mail: info@recreatiewereldwolvega.nl

Recreatie Wereld Wolvega is ook uw adres voor Caravelair Caravans. Op deze pagina vindt u meer informatie. De Caravelair_Brochure_2023 geeft u een indruk van de diverse mogelijkheden die dit merkt te bieden heeft. Daarnaast hebben wij voor een prijslijst opgenomen en een overzicht van eventuele opties. Gebruik de links naar de informatie die u wenst.

Caravelair is een licht gewicht goed concurrerende geprijsde caravan, waar de beleving van vakantie gevoel niet anders is dan met ieder ander merk. Voor de kleinere / ECO trekauto’s de oplossing. Vanaf € 18.445,– rijdt u al een NIEUWE Caravelair 2023. Vanaf ledig 730 KG , beladen 1.000 KG rijdt u al een NIEUWE Caravelair. Voor ieder wat wils. Laat u verrassen en bezoek onze zaak.

Op weg naar de vrijheid!

De basis Caravelair Alba is een voorbeeld van op weg naar de vrijheid, voor een betaalbare prijs en gewicht wat bijna iedere trek-auto zou mogen trekken. Caravelair bestaat er een garantie van 3 jaar op onderdelen en arbeidsloon en 7 jaar waterdichtheidsgarantie volgens de garanties van Caravelair, mits de caravan ieder jaarlijks gecontroleerd en onderhouden is.

Laat u voorlichten bij ons bedrijf Recreatie Wereld Wolvega.

Back To Top