skip to Main Content
Telefoon: 0561-613711   E-mail: info@recreatiewereldwolvega.nl

Vanuit de Hymer groep zijn wij officieel dealer van LMC en het aangewezen bedrijf voor verkoop en garantiewerk van LMC caravans. Tevens is onze werkplaats uitgerust voor de LMC campers, waar wij ook het garantiewerk en onderhoud voor kunnen verrichten. Op deze pagina vindt u onder andere de Caravan LMC catalogus 2020 .

Waarom LMC caravans, als u voor duurzaam en degelijke kwaliteit wilt gaan en complete afgeleverde caravans, zit u bij LMC caravans altijd goed. Hier draait het om kwaliteit en duurzaamheid. Kom ons showterrein bezoeken, waar de LMC caravans 2019/2020 voor u klaar staan. De Sassino, Style, Style lift, Vivo en Musica, allemaal te zien bij onze zaak. LMC Sassino met twee indelingen als instap model, LMC Style met 10 indelingen, waaronder 3 aktie modellen, LMC Style lift met 2 indelingen, LMC Vivo 9 indelingen en tot slot de  LMC Musica ALL IN modellen, met 8 indelingen.

Zoals de fabriek schrijft; “Er gebeurt ook veel met onze caravans. De nieuwe serie “Sassino” – de kleine Sassenberger – volgt de huidige trend. Met zijn moderne interieur en exterieur presenteert LMC zichzelf als moedig en nieuw. Net zo fris is het nieuwe interieur van de Style serie. Met zijn nieuwe kleuren gaat LMC met de tijd mee. De voorkant van onze Vivo serie wordt ook visueel opgewaardeerd en is nu een van de topstukken uit Sassenberg Duitsland “.

In de caravanbranche staat LMC voor doordachte techniek en functionele oplossingen. Wij geven onze caravans net even iets meer voor op de weg en tijdens het reizen- bescherming en veiligheid. En wij geven iets minder gewicht. Samengevat hebben we deze innovatie techniek de naam LLT de innovatieve Long Life Technologie van LMC gegeven.

Voor onze klanten betekend LLT in eerste instantie meer vrijheid en extra vrijheid en zekerheid. Ongeacht het weer, ongeacht welke ondergrond, LLT techniek van LMC bieden als een cocon een barrière tegen externe invloeden op uw caravan. Zelfs voor kou en hitte biedt LLT effectieve oplossingen, welke verwerkt zijn in de bouw van uw caravan. Hoe het werkt? Door het gebruik van innovatieve materialen en doordachte opbouwtechniek, die tot op de dag van vandaag uniek zijn, loopt LMC hiermee voorop in de caravanbranche.

De voordelen:

  • Zorgeloos reisplezier
  • 12 Jaar opbouw waterdichtheidsgarantie (vraag naar de voorwaarden)
  • Hoge weersbestendigheid
  • Bescherming tegen weersinvloeden
  • Vocht heeft geen kans
  • Meer laadvermogen
  • Hoge efficiëntie
  • Optimale zekerheid

Laat u door Recreatie Wereld Wolvega mensen voorlichten, dit zijn mensen met passie en kennis voor het product, door eigen ondervindingen en ervaringen.

 

katalog_ansicht_nl_1.pdf

Catalogus LMC 2020

 

Prijslijst LMC

Prijslijst LMC 2020

Wij ruilen uw oude caravan of camper graag in. Kom gerust bij ons langs en laat u inspireren. Wij zorgen voor een interessant aanbod en een goede start van uw vakantie.

Back To Top